Samen voor Hoogbegaafdheid is een samenwerking tussen Ster(k) in Hoogbegaafdheid (Veronique Swillens), Estan Kindercoach (Franka Swillens), SenZo kindercoaching (Marloes Platzek) en C&C (Caroliene Spierings).

Veronique, Franka, Marloes en Caroliene zijn allemaal gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Ze bieden samen veel mogelijkheden om kinderen en scholen te helpen, te begeleiden en te testen.

Samen kunnen we nog meer betekenen voor hoogbegaafde kinderen, hun scholen en hun ouders. 

Samen voor hoogbegaafdheid is dé plek, waar expertise te vinden is als het gaat om hoogbegaafdheid. Aan Samen voor hoogbegaafdheid zijn diverse specialisten verbonden, die- vanuit hun eigen ervaring en kunde- werken aan het begeleiden van hoogbegaafde kinderen.

Kernwoorden van ons:

- Laagdrempeligheid
- Flexibiliteit
- Begrip
- Groei
-Actie

De specialisten van Samen voor hoogbegaafdheid denken in mogelijkheden. Zij zien een uitdaging in kinderen, ouders en scholen te begeleiden. Steeds weer op zoek naar de vertaalslag: Wat heeft dit kind nodig om tot bloei te komen en van zijn talenten gebruik te maken?

Samen voor hoogbegaafdheid is kindgericht, schoolgericht en gezingericht

In ons logo zie je deze vertaalslag ook terug: een energiek logo, dat impliceert dat wij samen bouwen. Samen met de verschillende specialisten, samen met het kind, samen met de school en samen met het gezin. Hoogbegaafdheid is een mooi talent, dat met de juiste voeding en begeleiding tot uiting kan komen!

Samen voor hoogbegaafdheid is groeiende. Op dit moment bieden de specialisten, die hieronder vallen, de volgende diensten:

- Schoolbrede begeleidings- en verandertrajecten
- Teamscholing en trainingen
- Opleidingen, cursussen en workshops
- Psychologisch onderzoek (handelingsgericht naar onderwijs- en begeleidingsbehoeften)
- Didactisch onderzoek
- School-kindonderzoek (onderzoek naar onderwijs- en begeleidingsbehoeften)
- Beelddenkonderzoek (IOOB)
- Psychologische begeleiding
- Begeleiding vanuit arrangementen
- Coachingstrajecten
- Begeleiding op het gebied van o.a. leren leren, faalangst, mindset, psycho-educatie, sociale vaardigheden, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheidsproblematiek, gedrag en emotieregulatie, weerbaarheid, didactiek en werkhouding

Op onze gezamenlijke website kunt u vinden wat ieders diensten en expertises zijn www.samenvoorhoogbegaafdheid.nl

Geïnteresseerd?

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

C&C Orthopedagogiek

Diagnostiek, advies en begeleiding op maat.   Zelf een afspraak plannen, annuleren of wijzigen? Klik hier voor de agenda